Sinds 1 maart 2019 zijn Creantis en uitelkaar.nl een samenwerking aangegaan, met als doel het proces rondom een echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Cliënten kunnen rekenen op een betrouwbaar advies rondom hun pensioen- en financiële situatie bij echtscheiding. De diensten zijn een aanvulling op het bestaande aanbod van uitelkaar.nl.

Een scheiding is een emotioneel traject, waar veel praktische zaken bij komen kijken. Hoeveel zorg- of huurtoeslag krijg je na scheiding? Hoe zit het met de alimentatie voor de kinderen en wie blijft er in het huis wonen? Kortom: Hoe ziet de nieuwe, financiële werkelijkheid eruit na echtscheiding? Creantis en uitelkaar.nl hebben elkaar gevonden in het overeenkomende geloof om vanuit de klant te redeneren. Vanuit die visie bieden ze een tweetal concrete producten aan. Aanvullende diensten die specialistisch advies over het pensioen en een financiële planning voor iedereen toegankelijk maken.

Handen ineen
Laura Kistemaker van uitelkaar.nl licht toe: “Als je gaat scheiden, dan hoef je niet alles te weten. Wij vinden het belangrijk dat mensen zelf hun weg vinden en grip krijgen op het enorme, papieren woud waar ze dachten nooit doorheen te kunnen komen. Dit doen we door heldere bewegwijzering en hulp te bieden, waar nodig. Het pensioen is een ingewikkeld onderwerp en we merken dat veel mensen behoefte hebben om zich hier verder over te laten adviseren.”

Roelof: “Bij een pensioen gaat het om grote bedragen en veel mensen vergeten dat een pensioen -na het huis- het grootste bezit is dat ze hebben. Zonde. Ik zie het dan ook als mijn taak om te zorgen voor een stukje inzicht en bewustzijn rondom het pensioen en de financiële planning. Want een ding is zeker: een echtscheiding heeft altijd impact op je pensioen. Ik kijk uit naar de samenwerking met uitelkaar.nl, waardoor we nog meer mensen hiervan bewust kunnen maken.”

Over Creantis
Creantis B.V. is in 2017 opgericht door Roelof de Pater. Met veel plezier werkt hij dagelijks als onafhankelijk pensioenadviseur voor advocaten, accountants, ondernemers en particulieren. Zo is hij al een tijdje bezig met het alarmeren van advocaten over de verdeling van het pensioen bij echtscheiding. Daarnaast zet hij zich in als financieel planner en deelt hij maandelijks zijn kennis en kunde in zijn blogs.

Over Uitelkaar.nl
Uitelkaar.nl werkt samen met/geïnspireerd door hun klanten aan het verbeteren van ‘het scheiden’. Ze geloven dat het proces waarin je terechtkomt als je uit elkaar gaat beter én innovatiever kan. Daar hebben klanten, hun (eventuele) kinderen en uiteindelijk de hele samenleving baat bij: scheiden zonder escalatie of juridische strijd. Niet door alles uit handen te nemen, maar wel door ze een veilige, online omgeving te bieden waar ze ondersteund worden door de beste hulp en informatie.

Ga voor meer informatie naar: uitelkaar.nl

Contact
Wil je meer weten over de producten of samenwerking van Creantis en uitelkaar.nl? Neem gerust contact op.

Creantis
WhatsApp chat